Výkup vozidel Honda

Jak probíhá výkup vozidle Hodna u velkého autobazaru?

Výkup vozidel Hodna u velkého autobazaru probíhá velice profesionálně. Při výkupu s vámi jedná pouze jeden člověk, ale automobil kontroluje několik techniků. Podle technických údajů si ověří vaše vlastnictví i původ vozu. Následuje prohlídka vozu pomocí přístrojů a testovací jízdy. Tony Denny, majitel autobazaru AAA Auto, sdělil, že výkup aut zde probíhá opravdu důkladně a do detailu se prověřuje, v jakém stavu vozidlo je.

Testovací jízdu můžete sledovat ze zadního sedadla

Při testovací jízdě můžete sedět na zadním sedadle automobilu Hodna a pozorovat celý proces z povzdálí. Už se tak můžete loučit se svým automobilem a přát si, aby bylo zjištěno co nejméně jízdních vad. Kontroluje se také, jestli automobil nemá obuté nejlevnější pneu.

Délka testovací dráhy se určuje podle kategorie automobilu

Testovací dráha pro testovací jízdu s automobilem se liší. Kratší testovací dráha je určená pro levnější automobily. Jízda na ní trvá asi jen 10 minut. Delší testovací dráha je určená pro drahé automobily, motorky nebo čtyřkolky. Na delší testovací dráze se podrobují i taková auta, kde se předpokládá větší riziko závad. Ojeté automobily Hodna ve schopném stavu jsou výborné dárky pro muže.

I testovací jízda má svá pravidla

Testovací jízda má svá pravidla. S vozem vám sice pojede někdo jiný, ale zdaleka si nemůže dovolit všechno. Pokud bude řidič chtít vyzkoušet náročný testovací manévr, pak s tím nemusíte souhlasit. Testovací jízda nemusí být akce na pár minut, ale může trvat i půl hodiny.
Recenze automobilu Honda Civic

Honda Civic – výběr ze 4 motorů

Nová Honda Civic nabízí revoluční novinky ve světě aut. Oblíbenci automobilu Honda Civic si tento vůz oblíbí ještě více. Nabízí totiž dosud nepřekonané možnosti, které žádné jiné auto nabídnout nemohlo.Výkup aut stanovil cenu nového automobilu Honda Civic na hodnotu 550 000 Kč.

Honda Civic za levnější cenu

Výkup vozidel tvrdí, že cena automobilu Honda Civic klesne za 3 roky až o 150 000 Kč. Honda Civic může mít pod kapotou čtyři motory – dva benzínové a dva naftové. Tato kombinace ještě u žádného automobilu nebyla. Základem tohoto komplexu je malý motor 1,4 i-VTEC o výkonu 100 koní.

Vysoké otáčky Honda Civic

Tento motor je ve srovnání s předchozím automobilem Honda Civic totožný. Nyní však ještě tvůrci motoru zapracovali na spotřebě. Spotřeba automobilu výrazně poklesla. Honda Civic má i nyní velkou točivost motoru, a proto se výkon točivého momentu nachází ve vysokých otáčkách. Honda Civic má výborná alu kola.

Nízká potřeba Hondy Civic

Výkon točivého momentu je 6 000 otáček, což je překvapivě mnoho. Druhý motor 1,8 nabízí vyšší výkon o 41 koní. Další sérii motorů tvoří dieselové motory: 2,2 i-DTEC a 1,6 i-DTEC. Honda Civic má nové pneumatiky, které snižují spotřebu automobilu a umožňují bezpečnou jízdu.

Sdílet článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *